eMooChaplin's different concepts

.... Miért nem ! ! ! ....


Nem vagyok én se jobb-, se baloldali, se konzervatív, se liberális, nem is értem hogyan képesek a mai napig ezzel a ma már alig értelmezhető, több évtizede meghaladott felosztás szerint meghatározni magukat és másokat emberek. Itt van például a liberalizmus: elmondhatjuk, hogy győzött, visszavonhatatlanul beépültek a liberális eszmék az európai közgondolkodásba, természetesen én magam is vallom szinte mindet. Épp ezért tartom döbbenetesen hazug, alávaló szerveződésnek az SZDSZ-t. Nem létező ellenségekkel riogatnak, orbánviktorfóbiás dührohamaikban lefasisztáznak tisztességes embereket, lényegében bárkit, aki máshogy gondolkodik, mint ez a végletesen szélsőséges, szűk kis klikk. Meggyőződésem, hogy ők ártottak legtöbbet a melegeknek és a cigányoknak is hamis, álszent retorikájukkal, másokra mutogatásukkal, elhallgatásukkal. Haragszom rájuk, mert miattuk vállalhatatlan ma Magyarországon a liberalizmus. És mert mocskosul elárulták a rendszerváltást, amikor tizenöt éve lepaktáltak a gyilkosokkal. Remélem nem kell magyaráznom, hogy miért nem jöhet szóba az MSZP, a gyilkos diktatúrát megtestesítő szervezet jogutódja, amely soha nem határolódott el, nem kért bocsánatot és nem vállalt felelősséget bűneiért. Amely baloldalinak hazudja magát, de egy-az-egyben a külföldi nagytőke kiszolgálója, a bűnözőket bújtató elkúrós banda, amely dilettantizmusával talán csak erkölcstelensége veszi fel a versenyt.

De nem kell nekem a Fidesz sem. Semmivel se különbek, mint a szocik, főleg nem annyival, hogy bizalmat szavazzak nekik. Arrogánsak, kirekesztők, és ugyanolyan inkompetensek. Túl nagy szervezet, amely túl sok irányban van elköteleződve és ugyanúgy részese volt a rendszerváltás sötét alkuijainak, ugyanúgy bűnben fogant és ugyanúgy álszent megélhetési politikusokkal és mindenféle haszonleső karrierista pártemberkével van tele. Ugyanúgy kontra szelektál, és úgy gondolja, nemcsak joga, hanem kötelessége a maga embereit ültetni minden pozícióba, mintegy elégtételeként az elmúlt 60 évnek.. ez részben természetes és én magam is álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem ezt csinálnám.. de mivel engem kihagynak a buliból, bocs, de nem tudok a szavazatommal asszisztálni hozzá. Csak egy példa: azért az mégiscsak vérlázító, hogy 20 évet és sok sok milliót a tanulmányaimra költve, nem vesznek fel szó szerint még utcát seperni sem, miközben ez a csodálatos Fidesz milliós fizetésekért „kimenti” Brüsszelbe a bukott embereit, akik makogni is alig tudnak idegen nyelven – nos én ezt képtelen vagyok a szavazatommal támogatni.

Jobbik ? ... NO COMMENT !!!
4 megjegyzés:

Ahogy elkezdtem olvasni a bejegyzésedet, kezdtem félni, hogy hová lyukadsz ki. :-) Féltem, hogy a végén kiderül, hogy a Jobbikot támogatod. :-) Örülök, hogy nem így van.
Egyébként minden mondatoddal egyetértek.
Sajnos én nem mentem el szavazni, mert egyszerűen nem tudtam volna senkire teljes meggyőződéssel voksolni. Felháborít a kampány, amit ezek a politikusok, illetve marketingeseik folytatnak. Azon kívül, hogy hogy tudnak sárral dobálózni, semmit nem tudunk meg belőle. Program? Legjobb esetben is csak valami halvány körvonal, ami kibontakozódik.
Utálom a politikusokat!
Egyszer, még a fősulin olvastam J-J Rousseau Társadalmi szerződését és az nagyon fellelkesített. :-) Azt a fajta politikát tudnám szeretni. :-) De hol van az a valóságtól.
Bayer József "A politikatudomány alapjai" című könyvében, amit állítólag a magyar politológia bibliájának tartanak, azt olvastam, hogy a politika célja a hatalom megszerzése és megtartása (BÁRMILYEN ESZKÖZEL: legalábbis a szövegkörnyezet nekem ezt sugallta). Semmi magasztos cél nincs itt. Nem szerepel benne az állam, az állampolgárok érdeke vagy ilyesmi. Undorító!


...éppen azért amiket írtál futott be a Jobbik. És ezen remélem senki sem csodálkozik.


Na, igen. Az LMP. Érdekes kezdeményezés, de maximum jövőre jöhet szóba számomra. De addig még ahogy mondani szokták sok víz lefolyik a Dunán! :-)


Manzárd Café

Szakállmesék

eMooChaplin's different concepts Headline

eMooChaplin's  different  concepts

Input Comments

Most megmondhatod

Címkék

daily fresh (44) bears (42) mackóskodások (39) pozitív.trip (36) music (33) szubjektiv (33) magánvélemény (31) video (31) fülbemászó (29) creative (28) maci (28) sockoskodó (28) Home Culture (26) design (26) deco (21) ads (20) beard (20) media (19) Love (17) gay creative (17) photo (16) fetish.mackóskodások (15) szakáll (15) Férfias játékok (14) art (14) gay art (14) 7vége (13) trip (13) apró csodák (12) best on the web (12) foto (12) lélekbúvár (12) szarkazmus (12) Brumi (10) break (10) kő kövön (9) melegség (9) architect (8) cub (8) esztergom (8) gay designers (8) melegjog (8) retro (8) Pömpi (7) london (7) negatív (7) szerelem (7) szőr (7) urban (7) graffiti (6) jazz (6) különvélemény (6) minimal (6) high tech (5) inEnglish (5) independent fashion (5) sweet home (5) Exterface (4) deep (4) electrooo (4) fashion (4) identitás (4) kölkök (4) meleg zene (4) spot (4) születésnap (4) MAGYARSÁGTUDAT (3) anti vodafone (3) darqo (3) deep house (3) partytájm (3) 45 (2) Izland (2) King of the Pop (2) Lao-Ce (2) Sigurdardóttir (2) Szakállmesék (2) Talvin Singh (2) Walter Van Beirendonck (2) Zed (2) dub (2) gtalk (2) house (2) m születésnap (2) macibakancs (2) mobil (2) photoshop (2) szineMa (2) tavasz (2) tolerancia (2) triphop (2) two Hearts (2) vers mindenkinek (2) vuk (2) 2010 (1) 30 (1) Aarnio (1) Air (1) Ari Gold (1) Aurumania (1) Aymeric Giraudel (1) Björk (1) Bodrogi András (1) Corvin tető (1) David Cantero (1) Eric Schwabel (1) Gus Gus (1) Jézus (1) Karim Rashid (1) Karrci (1) Karácsony (1) Koop (1) Kozma Orsi (1) Madonna (1) Michael Jackson (1) MÁRCIUS 15 (1) Neo (1) Nitin Sawhney (1) Nyár (1) Oliviero Toscani (1) Panton (1) Petőfi (1) Portishead (1) Portugália (1) Qashqai (1) Röyksopp (1) Smog (1) St.Germain (1) Swarowski (1) Teremtés (1) Tom of Finland (1) Vonzások (1) Xmas (1) andrea bocelli (1) belga (1) bicaj (1) coffe house (1) critical mass (1) dekadens (1) esztétika (1) feng shui (1) finn design (1) fosadék (1) fürdőszoba (1) heath ledger (1) lamp (1) leszbikus (1) m (1) milky bear (1) minmal (1) nu jazz (1) sokk (1) szocióda (1) szürrealista (1) tabla (1) talicska (1) toscana (1) trance (1) videoads (1) white (1) wombat (1)

Online

Idetévedtek eddig


View My Stats

free counters

Followers

vote for gay blogs at Best Male Blogs!
gay porn at gaydemon

Cool Links