eMooChaplin's different concepts

CUBissimo....

szerda, szeptember 30, 2009

Read On 2 megjegyzés

Buké a bőrnaciból…

kedd, szeptember 29, 2009

A XX. század homoerotikus és fétis művészet egyik non plusz ultra képviselője Tom of Finland, illetve a los angelesi székhelyű Tom of Finland Foundation  nemrég úgy határoztak, hogy kipróbálják magukat a “nagy nemzetközi illatpiacon“ is, és Étienne de Swardt a État Libre d'Orange alapítójának bevonásával felkérték a híres aromamogult, Antoine Lie-t, hogy dobjon össze egy igézően macho illatot számukra .

enjoy life, it’s your right
enjoy life, it's your right
…az üzenet, aminek át kell jönnie minden cseppből ! ”Mindössze” ennyi volt a megbízók kérése .


A továbbiakban teljes szabad kezet kapó Lie belevetette magát az életmű tanulmányozásába, és több száz rajz, illetve kép önmagába szkennelése után, lassan kezdett kibontakozni benne az a szellemiség, ami a nagy mestert Touko Laaksonen alias Tom of Finland  jellemezte …

Tom99
tom 
tom-of-finland-man

....borosta, bajusz, izmok, bőr, szexuális szabadosság, mocik, pasi orgiák….stb! Na ezeket a tripeket (érzékiség, szépség és ragyogás) és anyagokat (hasított bőr és acél) kellett a kémia nyelvére lefordítva megalkotnia “AZ“ illatot ! Boszorkánykonyhája magányába visszavonulva, többek között egy csipetnyi írisz, Tonka-bab, pézsma és egyéb szupertitkos összetevők összekutymálkodásával megszületett egy olyan eszencia, amiről egy fiatal, sármos, izmos srác képét vizualizálhatjuk, amint éppen kilép a zuhany alól, majd magára húzva a testén formásan feszülő bőrgatyát , lazán rávetve magát egy bivaly Harley-re eltép a Route 66 betoncsíkján!Igen! Ez a klasszikus “american feeling” az, amire a célközönségnek, a 20 –as 30 –as éveiket taposó amerikai szívdöglesztő meleg pasiknak szükségük van a csábításhoz ! ! !

ELO
tom-of-finlandlow

A viszonylag gyorsan megszületett parfüm piaci bevezetése sem mindennapi kampánnyal kezdődött ! Ugyanabban az időpontban Párizs, London, Milánó, New York és Tokió legfrekventáltabb “fessönsztrítjein”, az alábbi médiaperformenszek jelentek meg …..

street campaign 1
Tom 3
Tom 4
Tom 5

….. nem kis megbotránkozást kiváltva a  homofób, sznob , szemforgatóan álságos katolikus neveltetésű gazdagék köreiben !
Magánvélemény : köszönet neked mindenért Tuoko Laaksonen !!!
Read On 0 megjegyzés

AIR - Sing Sang Sung

hétfő, szeptember 28, 2009
 















 Jean-Benoît Dunckel és Nicolas Godin ,azaz a francia Air







Jó hír a rajongóknak - így persze nekem is - , hogy európai turnéjuk során a két francia nálunk is tiszteletét teszi , mégpedig ahogy a honlapjukon is szerepel , a Petőfi Czarnokban !...  :) , december 13.-án !!!




Utolsó maxi albumukról itt van a "Sing Sang Sung " című klip ! 




.
Read On 0 megjegyzés

I'm too lazy now....

vasárnap, szeptember 27, 2009

Read On 1 megjegyzés

Ennyi nem elég III .....!

szerda, szeptember 23, 2009


























"  Nem fogadhatják örökbe az élettársak partnerük gyerekét - mondja ki a hétfőn elfogadott új polgári törvénykönyv. A meleg szervezetek azt állítják, az igazságügyi minisztérium megígérte nekik, hogy ezt a jogot az új ptk.-ban megkapják, és ezt a tárca sem tagadja. A tiltás miatt nehéz helyzetbe kerülhetnek a heteroszexuális párok is, de a szociális minisztérium azt állítja: a gyerekeknek így biztonságos és ez a nemzetközi elvárás.





Hétfőn elfogadta a parlament az új polgári törvénykönyvet (ptk.), amely hamarosan felváltja a jelenlegi, eredetileg 1959-ben elfogadott kódexet. Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) szinte az utolsó pillanatban több száz módosító indítványt nyújtott be a törvénykönyvhöz. Az egyik javaslat arra vonatkozott, hogy vonják meg a bejegyzett élettársi kapcsolatban élők jogát arra, hogy örökbe fogadhassák partnerük korábbi kapcsolatából született, de közösen nevelt gyerekét."


A teljes cikket itt olvashatod .

Magánvélemény: Ahogy egy régebbi posztban , - itt - is elmondtam, örvendetesnek és komoly előrelépésnek tartom az elmozdulást a meleg jogi kérdésekben,de továbbra is meggyőződéssel vallom  "ha jelenleg ennyi és nem több a hivatalos politikai akarat " , akkor nagy hibát követnénk el azzal, ha széles mosollyal az arcunkon elégedetten hátradőlnénk !!!


 Az American Civil Liberties Union   2009-es éves jelentésének zanzásított viszont annál lényegretörőbb jelentésének , 




ismeretében meg egyenesen kikényszerítendő ,  ha nem is holnap , de igen is a közeljövőben a mindenkori politikai elitből, további radikális döntések meghozatala !!!
Read On 0 megjegyzés

Creative – Chubby bears in Gain Detergent

hétfő, szeptember 21, 2009

gain-fabreze-chef1


gain-fabreze-gym2 
Client: P&G
Agency: LAPIZ Chicago
Photographer: Buenavista Fotografía
Executive Creative Director: Laurence Klinger
Assoc Creative Director: Jose Funegra / Maria Bernal
Art Director: Maria Bernal / Jorge Pomareda
Copywriter: Jose Funegra / Carlos Bretel
Country: United States of America
Read On 0 megjegyzés

Bulrog in the Demonstration

csütörtök, szeptember 17, 2009



Régen hallatott már magáról  a fiatal francia rebellis Exterface is – gondolom a nagy össznépi nyári uborkaszezonnak köszönhetően - ezért  is örültem, amikor az oldalára pillantva felfedeztem legújabb sorozatát ,ami az előzőekhez képest némileg ugyan visszafogottabb,de azért a  rá jellemző és szinte már elvárt exterfaces ,provokatív stílusjegyeket  magán hordozza !

exterface_demonstration_01

exterface_demonstration_12

exterface_demonstration_17

exterface_demonstration_18

exterface_demonstration_22     

exterface_demonstration_16

A teljes sorozat itt  látható !
Read On 0 megjegyzés

Ordasjellem...

kedd, szeptember 08, 2009
Farkas : (Canis lupus)  

 

Életmódja:


 A farkas főleg rendkívül szervezett szociális csoportokban, úgynevezett falkákban él. A falka kommunikációjának elhíresült módja az úgynevezett farkasüvöltés: a farkasok kórusban „énekelnek.A falka együttműködésének öt, ellentétesen motiváló alapja:







  • az állandó rivalizálással kialakított rangsor és











  • az egymást régóta ismerő tagok erős, kölcsönös kötődése.











  • A domináns egyedek a napi séta közben vizelettel, ürülékkel, kaparással jelölik az útvonalakat











  • Területüket hevesen védik a betolakodóktól; azokat akár meg is ölhetik.











  • Testbeszédében nagy szerepet kap a hosszú, bozontos farok.

     





  • A farkas számos mesében gonosz szereplő. Ilyenek például: Piroska és a farkas, A hét kecskegida, A kismalac és a farkasok.

    250px-Werwolf



    Előfordulása:
    Holarktikus faj; (az ember után) a legnagyobb területen elterjedt emlős. Észak-Amerika és Eurázsia északi területeinek meghatározó csúcsragadozója, de megtalálhatjuk képviselőit Közép-Amerikában, Észak-Afrikában és Dél-Ázsiában is.
    A mediterrán területeken nem meghatározó a jelenléte,kivéve Olaszország északi részét ,ezért is meglepő és figyelmet érdemlő a hír .Az egyik földközi-tengeri kis szigeten is fel-fel tünedezhet mostanság ennek az amúgy gyönyörű állatnak egy sokkal kiszámíthatatlanabb fajtája az ordas !

    FarkasBaranyborben1

    Ő a legkegyetlenebb fajtája a farkastársadalomnak, előszeretettel bújik például báránybőrbe ,és szinte mindig alattomosan , hátúlról támad ……..







  • Read On 0 megjegyzés

    Manzárd Café

    Szakállmesék

    eMooChaplin's different concepts Headline

    eMooChaplin's  different  concepts

    Input Comments

    Most megmondhatod

    Címkék

    daily fresh (44) bears (42) mackóskodások (39) pozitív.trip (36) music (33) szubjektiv (33) magánvélemény (31) video (31) fülbemászó (29) creative (28) maci (28) sockoskodó (28) Home Culture (26) design (26) deco (21) ads (20) beard (20) media (19) Love (17) gay creative (17) photo (16) fetish.mackóskodások (15) szakáll (15) Férfias játékok (14) art (14) gay art (14) 7vége (13) trip (13) apró csodák (12) best on the web (12) foto (12) lélekbúvár (12) szarkazmus (12) Brumi (10) break (10) kő kövön (9) melegség (9) architect (8) cub (8) esztergom (8) gay designers (8) melegjog (8) retro (8) Pömpi (7) london (7) negatív (7) szerelem (7) szőr (7) urban (7) graffiti (6) jazz (6) különvélemény (6) minimal (6) high tech (5) inEnglish (5) independent fashion (5) sweet home (5) Exterface (4) deep (4) electrooo (4) fashion (4) identitás (4) kölkök (4) meleg zene (4) spot (4) születésnap (4) MAGYARSÁGTUDAT (3) anti vodafone (3) darqo (3) deep house (3) partytájm (3) 45 (2) Izland (2) King of the Pop (2) Lao-Ce (2) Sigurdardóttir (2) Szakállmesék (2) Talvin Singh (2) Walter Van Beirendonck (2) Zed (2) dub (2) gtalk (2) house (2) m születésnap (2) macibakancs (2) mobil (2) photoshop (2) szineMa (2) tavasz (2) tolerancia (2) triphop (2) two Hearts (2) vers mindenkinek (2) vuk (2) 2010 (1) 30 (1) Aarnio (1) Air (1) Ari Gold (1) Aurumania (1) Aymeric Giraudel (1) Björk (1) Bodrogi András (1) Corvin tető (1) David Cantero (1) Eric Schwabel (1) Gus Gus (1) Jézus (1) Karim Rashid (1) Karrci (1) Karácsony (1) Koop (1) Kozma Orsi (1) Madonna (1) Michael Jackson (1) MÁRCIUS 15 (1) Neo (1) Nitin Sawhney (1) Nyár (1) Oliviero Toscani (1) Panton (1) Petőfi (1) Portishead (1) Portugália (1) Qashqai (1) Röyksopp (1) Smog (1) St.Germain (1) Swarowski (1) Teremtés (1) Tom of Finland (1) Vonzások (1) Xmas (1) andrea bocelli (1) belga (1) bicaj (1) coffe house (1) critical mass (1) dekadens (1) esztétika (1) feng shui (1) finn design (1) fosadék (1) fürdőszoba (1) heath ledger (1) lamp (1) leszbikus (1) m (1) milky bear (1) minmal (1) nu jazz (1) sokk (1) szocióda (1) szürrealista (1) tabla (1) talicska (1) toscana (1) trance (1) videoads (1) white (1) wombat (1)

    Online

    Idetévedtek eddig


    View My Stats

    free counters

    Followers

    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    gay porn at gaydemon

    Cool Links